Prvi poraz

Starejši dečki so v 8. krogu ligaškega prvenstva doživeli prvi letošnji poraz po tem, ko so na gostovanju v Kočevju izgubili z minimalnim rezultatom 0:1. Po nepopolnem osmem krogu v prvenstvu ohranjajo prvo mesto z eno odigrano tekmo več pred drugo uvrščenimi dečki iz Svobode Kisovec.

Mlajši dečki U-13 so po 9.krogu in osmimi odigranimi tekmami na desetem mestu z desetimi točkami. Zadnjo tekmo na domačem terenu so zmagali 1:0 proti Svobodi Kisovec. V 38. minuti je edini zadetek na tekmi dosegel E. Adrian.

Kadeti U-17 so na domačih tleh z visokih 4:1 odpravili Laby’s Mengo 28. Za zmago so zadeli Petković Patrik v 25. minuti, Alič Matic v 49., Fatić Adis v 60 in v 70. minuti za končni rezultat Ćorić Nedim.

Katedi na lestvici trenutno zasedajo 10. mesto z 7 doseženimi točkami.

Mladinska U-19 selekcija je v 9. krogu izgubila proti Laby’s Mengo 28 z rezultatom 0:4. Po devetih krogih zasedajo 9. mesto z devetimi točkami

Člani po nepopolnem 10. krgu MNZ lige na lestvici zasedajo 7. mesto z desetimi doseženimi točkami. Zadnja tekma se je končala v prid gostov iz Kamnika z 1:7, edini gol na tekmi za domačine pa je zadel Osmičević Alen v 19. minuti.

Delite: