Poročilo U15 – Podgajski Nenad

Komentar o dosedanji igri starejših dečkov je podal tudi Nenad Podgajski. Njegova selekcija je z odličnim izkupičkom med vsemi selekcijami v NK Ljubljani na lestvici MNZ lige najbolje uvrščena:

”Dosedanji del sezone 2019/2020  v MNZ ligi ocenjujem kot zelo dober. Na 9 tekmah smo osemkrat zmagal in doživeli 1 poraz. Ostaja pa zaradi tega majhen grenak priokus. Na lestvici smo trenutno drugi, zaostajamo za 3 točke, z vodilno ekipo pa še nismo odigrali tekme.”

”Naša ekipa je dala v ligi  največ golov (44) in prejela najmanj golov (5). Vsekakor pa sem zadovoljen. Veseli me, da so igralci pokazali kakovost, pravi pristop in odnos do treningov in tekem.”

”Igramo napadalno in poskušamo dominirati skozi celotno tekmo, rezultat tega pa je tudi to, da smo dosegli veliko zadetkov. Po doseženih golih sta izstopala Dremelj Žiga, ki je prvi strelec lige z 19 goli, Ismailovski Aris in Alić Adis z 5 ter ostali, ki so prav tako zaslužni za njihov izkupiček.”

”Pomembno je da vsi igralci sodelujemo v obeh fazah igre. Mnenja sem , da imamo z resnim delom in pravilnim odnosom do treningov, tekem in kluba še veliko prostora za napredek.”

”Pohvale kompletni ekipi U 15 in zahvala za tehnično podporo Dedotu in seveda staršem – našim zvestim navijačem.”

[wpws url=”http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1314″ query=”#rightcolumnbrez .table:nth-child(2)” ]
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja