O klubu

Orientacija Kluba

Glavni namen nogometnega kluba ŠD NK LJUBLJANA je približati svet nogometa vsem, ki so to želijo na kakovosten, poučen in predvsem zanimiv način. Razvoj mladih nogometašev poteka po skrbno načrtovanem programu dela. Osnovne vrednote so zdrav način življenja, prijateljstvo,socialnost, spoštovanje, poleg tega pa želimo mladim nogometašem vliti ambicioznost in samozavest, ki jim ne bosta koristila le v nogometnem svetu, ampak tudi skozi vsakdanje življenje.

O klubu ŠD NK Ljubljana

Pod strokovnim vodstvom naših trenerjev poskrbimo za nogometno vadbo in otroke navajamo na zdravo tekmovalnost v skladu s pravili fair playa, ne manjka pa niti zabave.

Zagovarjanje zdravega načina življenja

Vsak človek potrebuje gibanje, ki je tako rekoč zasvojenost vsakogar. Šport že sam po sebi daje zdrav odnos do udeleženca. Zraven sodi še zdrava prehrana, bistra glava ter zdrav duh v zdravem telesu.

O klubu ŠD NK Ljubljana

Prijateljstvo

V klub smo včlanjeni vsi, ki imamo radi nogomet, ob katerem krepimo trdne prijateljske vezi znotraj kluba in v odnosih do zunanjih simpatizerjev ter navijačev našega kluba, kakor tudi do drugih športnikov.

Socialnost

Ni ga čez druženje ob igri. Večkrat se člani skupaj z našimi simpatizerji družimo tudi ob igrišču. V klubu radi navijamo tudi za druge in tako nogometaši hodimo na različne tekme saj podpiramo vse športnike, ne glede na panogo.

Priljubljenost

Zmaga nima pomena, kadar jo slaviš sam. Najsi gre za peščico klubskih entuziastov ali skupino navijačev ob igrišču – klub močno ceni vsakogar, ki vanj verjame in se želi zahvaliti vsem, ki mu pokažejo, da na zastavljeni poti ni sam.