ŠD NK Ljubljana

Nogometni Klub za Vse

20. 01. 2022

V mesecu januarju 2022 je uprava in strokovni del kluba predstavila vizijo in z njo povezano strategijo kluba.

Cilji in načrti predstavljajo temelj delovanja in razvoja kluba v bodoče, za polno uresničitev bo potreben čas, odločnost in vztrajnost. Vizija razvoja mladinske šole bo temeljila na množičnosti, vsestranskem razvoju posameznika in skupine. Kljub temu se vodstvo in strokovni del kluba zavezuje, da bo večina ciljev izpolnjena, oziroma bo uprava vzpostavila pogoje za njihovo uresničitev v prihodnosti.

Danes nam je nekaj svojih načrtov in vizijo dela opisal tudi vodja nogometnih selekcij Jani Vahčič:
Zagotoviti številčnost in postati množičnejši klub v okolici.
Organizirati lastno, prepoznavno mladinsko šolo.
S sistemskim in načrtnim delom v vrtcih in prvi triadi osnovnih šol zagotoviti množičnost kot pogoj za kvaliteto, s projektom »Nogometni Klub za Vse « bo potrebno organizirati nogometne krožke v vrtcih, šolah, na zelenicah, asfaltnih ploščadih in športnih parkih v lastnem okolju in širše. Na ta način omogočiti vadbo čim bližje domu in slediti cilju NOGOMET K OTROKOM. Potrebno je vzpostaviti celotno piramido selekcij od vrtca do vključno članske ekipe , na osnovi programa dela za celotno nogometno šolo in posamezne selekcije bomo zagotovili takšno kakovost dela, ki omogoča razvoj in veselje do športa – nogometa mladih igralcev in njihov napredek do višjih nivojev , priključitev v višje lige.
Omogočiti mladim igralcem vsestranski razvoj in vključevanje v člansko moštvo.
Postati prepoznavna nogometna šola v lastnem okolju skozi lasten program dela , postati osrednji klub tudi za nogometaše iz drugih, manjših klubov.Sodelovati želimo na zadovoljstvo vseh klubov.

V Ljubljani in okolici želimo dolgoročno ustvariti »nogometno okolje«. V klubu je potrebno ustvariti pogoje, ki bodo svoje igralce zadržali v »bližini« kluba, da ostanejo v nogometu kot trenerji, sodniki, nogometni funkcionarji, z delom in množičnostjo pridobiti ugled v lastnem okolju. S tem vzpostaviti večje zanimanje za nogomet v okolju in širše, ter posledično v svoje vrste vključiti čim več deležnikov .Z načrtnim delom dolgoročno vzpostaviti kakovosten domač trenerski kader.

 • Mestni dvoboj na Viču

  Mestni dvoboj na Viču

  Do konca sezone v regionalni ligi nas ločijo le še štirje krogi, v prvem od njih pa bo Ljubljana gostovala pri viški Olimpiji.
 • Visoka zmaga tudi v Kresnicah

  Visoka zmaga tudi v Kresnicah

  Na gostovanju v Kresnicah je Ljubljana dosegla še drugo zaporedno visoko zmago. Potem ko je pretekli vikend Mengšu zabila šest golov, je tokrat proti Cockti …
 • Naslednja postaja Kresnice

  Naslednja postaja Kresnice

  Ljubljana bo ta vikend odigrala še tretjo zaporedno tekmo v gosteh. Po gostovanjih v Kisovcu in Mengšu moštvo tokrat odhaja v Kresnice.
 • Visoka zmaga v Mengšu

  Visoka zmaga v Mengšu

  Na stadionu pod Gobavico v Mengšu sta lepo vreme in dobro urejeno igrišče pričakala akterje prvenstvene tekme 21. kroga med domačim Mengom 28 in Ljubljano.
 • Dopoldansko gostovanje v Mengšu

  Dopoldansko gostovanje v Mengšu

  Sredi oktobra je Ljubljana zaradi slabega vremena zamenjala domačinstvo z Mengom 28 ter medsebojno tekmo odigrala doma, tako da bo morala v 21. krogu namesto …
 • Slovenske železnice, d. o. o.
 • Gpo, podjetje za gradbeništvo, projektiranje in organizacija, d.o.o.
 • SHL gradbeno podjetje d.o.o.
 • ProGlobal d.o.o.
 • Palis gradnje, gradbeništvo, d.o.o.
 • GPP, gradbeništvo
 • Đuka-Gradbeništvo, Đulaga Macanović s.p.
 • Solvesall